HHH-show op nieuwe locatie was groot succes

De eerste HHH-show in Leeuwarden was een groot succes. Na 29 edities in de Zwolse IJsselhallen verhuisde het evenement dit jaar naar het WTC Expo in de Friese hoofdstad. Jan Steegink van Heerenbrink Holsteins uit het Overijsselse Okkenbroek was tijdens het evenement de grote winnaar.

HHH-voorzitter Dick van Deelen stond zaterdagmiddag tijdens het afsluitende defilé met een grote glimlach op zijn gezicht te genieten van de kampioenen in de ring. 'Het was een geslaagd evenement. Het is natuurlijk altijd spannend als je na zoveel jaren verhuist naar een nieuwe locatie. Maar als je kijkt naar de kwaliteit en het aantal ingeschreven koeien plus de grote publieke belangstelling tijdens beide dagen, dan kun je als organisatie alleen maar trots en tevreden zijn', zegt hij.

De grote winnaar van het evenement was Jan Steegink van Heerenbrink Holsteins. 'We hadden vandaag vier kampioenen in diverse klassen. Daaruit zijn dan ook nog de algemeen kampioenen roodbont en zwartbont gekozen. Daarnaast zijn we bij de bedrijfsgroepen ook nog tweemaal reservekampioen geworden. Het is een unieke dag voor ons. Het moet nog wel even landen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer