Dubbelslag Steegink bij algemeen kampioenschap HHH

Met Heerenbrink Angelina bij zwartbont en Heerenbrink Truus 4 bij roodbont werd maatschap Steegink-Van den Berg uit het Overijsselse Okkenbroek zaterdag de grote winnaar van de HHH-show in het Friese Leeuwarden.

Dubbelslag+Steegink+bij+algemeen+kampioenschap+HHH
© Pieter Stokkermans
Angelina won eerder in de middenklasse, Truus bij de oudere koeien. Bij zwartbont was er een eervolle vermelding voor Mattenhof Ghardala (v. Solomon) van vof Schoonhoven-Van de Wetering in het Gelderse Noordeinde.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  5 %
Meer weer