POAH! Renault Ares 815 RZ

Deze week in POAH!: Dit is de Renault Ares 815 RZ van Nico Collé. Hij woont 100 meter over de grens in het Duitse Isenbruch. Deze trekker is gebouwd in 1998, heeft 145 pk en 14.000 draaiuren. 'Die kleur hè, dat maakt hem mooi. Hij is oranje en dat is prachtig', glundert Collé.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
Meer weer