POAH! Deutz-Fahr Agrotron 118

Deze week in POAH!: Dit is de Deutz-Fahr Agrotron 118 van Jan Kortleve uit het Zuid-Hollandse Noordeloos. De trekker is gebouwd in 2005, heeft 120 pk op de aftakas en 6.600 draaiuren. 'Als ik op de trekker zit, doe ik altijd het dakluik open en dan ga ik brullen met dat ding. Dat is echt een POAH!-gevoel', glundert hij.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
Meer weer