POAH! Valtra T202

Deze week in POAH!: Dit is de Valtra T202 van Nienke Budding uit het Gelderse Voorst. De trekker is gebouwd in 2010, heeft 230 pk en negenduizend draaiuren. De machine wordt ingezet op het pluimveebedrijf van haar vriend en daarnaast gebruikt voor de Trekkertrek.

'We hakselen met de Kemperbek. We hebben een omkeerinrichting in de trekker. Op die manier hebben we goed zicht. De trekker is gewoon perfect, hij ziet er goed uit en werkt fijn', meldt Budding enthousiast.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
Meer weer