POAH! John Deere 1120

Deze week in POAH!: Dit is de John Deere 1120 van Sandra Endenburg uit het Brabantse Breda. De trekker is gebouwd in 1973, heeft 51 pk en ruim 12.500 draaiuren. Endenburg heeft een licht verstandelijke beperking en woont en werkt op een zorgboerderij. 'Op de trekker vind ik mijn rust. Ik moet me concentreren op het rijden en dan heb ik geen tijd om over andere dingen na te denken.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  6° / 3°
  10 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  3° / -1°
  10 %
Meer weer