POAH! Steyr 6170 CVT

Deze week in POAH!: Cassandra Lansbergen uit het Groningse Scheemda is super enthousiast over het boerenwerk en deze Steyr 6170 CVT. De trekker is gebouwd in 2006, heeft 190 pk en 8.300 draaiuren.

'Als we weer gaan maaien, komt al het landwerk weer op gang. Dan sta ik te popelen om weer te maaien', geeft Lansbergen aan. 'We hebben een multicultureel bedrijf, want behalve een Steyr hebben we ook een Claas en een oude Deutz.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer