POAH! mini-Valtra N154

Deze week in POAH!: Loonbedrijf Dreierink uit het Gelderse Terwolde wilde naast de grote Valtra-trekkers ook graag een klein model voor de kinderen hebben. Samen met zijn kameraad Jan Jansen bouwde Mike Dreierink daarom deze Ferrari-zitmaaier om.

'Het motorkapje hebben we 31 centimeter versmald en 67 centimeter korter gemaakt en toen volgde het buigen en gekloot om het ding passend te krijgen', geeft Jansen aan. 'Die grote trekkers zijn voor kinderen te groot, vandaar dat ik op dit idee kwam', licht Dreierink toe.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer