Nancy Rietbroek vanaf 1 maart operationeel directeur NAK

Nancy Rietbroek is door het bestuur van keuringsdienst NAK benoemd tot operationeel directeur. De ondernemingsraad van de keuringsdienst heeft tegenover haar benoeming positief geadviseerd. Rietbroek start per 1 maart.

Nancy+Rietbroek+vanaf+1+maart+operationeel+directeur+NAK
© NAK

De functie van operationeel directeur binnen de NAK betreft een nieuwe functie, gezien de herintroductie van een tweehoofdige directie van de keuringsdienst. Nancy Rietbroek (49) wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het primair proces van de NAK.

Vanuit die verantwoordelijkheid gaat Rietbroek onder meer leiding geven aan het laboratorium, de buitendienst en de klantenservice. De nieuwe operationeel directeur werkt op dit moment nog als manager bij Stichting Controle Orgaan voor Kwaliteits Zaken in het Utrechtse Leusden. Daar is ze verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties, audits en keuringen binnen de zuivel- en eiersector.


Voorheen bekleedde Rietbroek diverse managementfuncties bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de faculteit Diergeneeskunde. Hier is ze ook haar loopbaan gestart als universitair docent landbouwhuisdieren. Hiermee krijgt de NAK versterking van iemand met ruime ervaring op zowel beleid als uitvoering op het gebied van keuring, toezicht en im- en export binnen de agrofoodsector.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
 • Vrijdag
  23° / 16°
  90 %
Meer weer