POAH! Renault 1181-4

De hele maand augustus zitten we voor POAH! in België. 'Soms geeft de Renault 1181-4 me gewoon kippenvel en dan vind ik het fijn om ermee te rijden', omschrijft Gerwin Willemsen uit Essen het gevoel bij zijn pronkstuk. De Belg is helemaal gek van dit merk Franse trekkers.

Het opknappen van de machine kostte een hoop tijd. Inmiddels heeft Willemsen zijn hobby gemaakt van het opknappen van Renault-trekkers. 'Deze staan voor kracht en betrouwbaarheid, want ze luisteren altijd. Het is het mooiste om een trekker zo te houden als de fabrikant hem van de band liet rollen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer