Bob Keurentjes nieuwe voorzitter GAJK

Bob Keurentjes is benoemd tot voorzitter van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK). Hij volgt Gert-Jan Eggink op, die na vier jaar de maximale bestuursperiode had bereikt.

Bob+Keurentjes+nieuwe+voorzitter+GAJK
© GAJK

Keurentjes is opgegroeid op een kleinschalig vleesveebedrijf in de Achterhoek. Hij studeerde Animal Nutrition en Soil Quality aan Wageningen University & Research, waarna hij aan de slag ging bij ForFarmers als Innovation Manager Forage/Ruminant. Sinds 2019 is hij al actief bij het bestuur van het GAJK.

'De afgelopen jaren is er ontzettend veel op de agrarische sector afgekomen', zegt Keurentjes. 'Het is mij wel duidelijk geworden dat het van groot belang is om de stem van de jonge boer te laten horen. Het praktische inzicht, aanpassingsvermogen en het innovatieve karakter van de agrarische jongeren kan veel oplossingen bieden. Ik ben blij met het vertrouwen en wil me vol inzetten, zodat de stem van onze leden nog meer wordt gehoord.'

Eggink vult aan: 'Het is ook belangrijk om een duidelijk verhaal vanuit de jonge boeren te laten horen. Ik ben ervan overtuigd dat Bob dit geluid kan laten horen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
Meer weer