LTO nodigt jongeren uit voor Landelijke Jongerendag Boomkwekerij

De allereerste Landelijke Jongerendag Boomkwekerij vindt op 26 augustus bij De Buurte Kwekerijen in het Gelderse Oene plaats. Het evenement is een initiatief van LTO-vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen.

LTO+nodigt+jongeren+uit+voor+Landelijke+Jongerendag+Boomkwekerij
© niels de vries

De vakgroep vindt het van belang om jongeren warm te houden (of te maken) voor het vak van kweken en verhandelen van boomkwekerijproducten. De landelijke dag is bedoeld voor alle jongeren in de sector in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. De dag staat in het teken van verschillende presentaties en demonstraties.

Het programma is dynamisch, interactief en afwisselend. Ook is er ruimte voor sociale contacten en gezelligheid. Bij de invulling van het programma zijn vier jongeren uit de vier grootste boomkwekerijregio's betrokken. Zij worden verder ondersteund door vakgroepbestuurders en andere partijen. Op de website van de LTO-vakgroep wordt de komende tijd meer informatie gedeeld.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer