Kwekers+samen+sterk+op+Plantarium+en+Groen%2DDirekt
Nieuws
© Plantarium

Kwekers samen sterk op Plantarium en Groen-Direkt

In het kader van voortzetting van de goede samenwerking plaatsen Plantarium en Groen-Direkt alle kwekers aaneengesloten op de beursvloer. De bezoekers krijgen zo een totaalbeeld van diversiteit en kwaliteit sterker op hun netvlies.

De indeling van de locatie met centrale ingang en entreehal maakt een tweedeling noodzakelijk. Daardoor kan het Plantarium-gedeelte drie dagen en het gedeelte van Groen-Direkt twee dagen worden bezocht.


De kern van beide beurzen in Boskoop is eerst en vooral het kwekersveld. Het zorgt internationaal voor de bijzondere positie van de 'Groene Kraamkamer' van Europa. Kwaliteit en vooral diversiteit van het rijke productaanbod ervaart de bezoeker optimaal als er sprake is van totaaloverzicht. Om die reden zorgen Plantarium en Groen-Direkt voor een aaneengesloten presentatie van kwekers, centraal op beide beurzen.

Kwekersplein

Een ideaal kwekersplein zou zonder scheidingswanden of barrières midden in beide beurzen staan, maar het huidige beursgebouw en het verdeelde deelnemersveld laten dat niet toe. In die zin is er dan ook geen sprake van één kwekersplein. Er is binnen de gegeven kaders wel gezocht naar optimalisatie van de beursindeling.

Kwekers kiezen dan ook voor deelname gedurende twee dagen voor orderschrijvend publiek bij Groen-Direkt of drie dagen voor inspiratiezoekend publiek bij Plantarium. Het groene goud van de kwekers, de nieuwigheden en noviteiten blijven bij Plantarium alle dagen toegankelijk voor publiek.

Augustus

Plantarium wordt gehouden op 26, 27 en 28 augustus in Boskoop. De Najaarsbeurs van Groen-Direkt vindt op 26 en 27 augustus plaats,

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
 • Maandag
  25° / 16°
  60 %
Meer weer