Amazingworld+en+Power+Plant+Beste+Idee+Plantarium+2016
Nieuws
© Plantarium

Amazingworld en Power Plant Beste Idee Plantarium 2016

Power Plant, ingezonden door studenten van het Wellantcollege in Delft, en Amazingworld van Van der Velde Waterplanten in Bleiswijk zijn uitgeroepen tot Beste Idee Plantarium 2016.

Voor de verkiezing Beste Idee Plantarium 2016 waren er veertien inzendingen, drie in de categorie studenten en elf in de categorie bedrijfsleven. De jury was enthousiast over de inhoud en de kwaliteit van de pitches die op woensdag en donderdag door de inzenders zijn gegeven.

Eyecatcher

De winnende innovatie in de categorie studenten is Powerplant, een plantenmuur waarmee energie kan worden opgewekt voor het opladen van een mobiele telefoon. Volgens de juryleden een mooie eyecatcher voor bedrijven in een ontvangstruimte.

In de categorie bedrijfsleven werd Amazingworld van Van der Velde Waterplanten eerste. Met Amazingworld maken kinderen op een speelse manier kennis met de natuur.

Totaalconcept

'Het is een mooi totaalconcept waar goed over is nagedacht en dat is toegespitst op een specifieke doelgroep: kinderen. Het past in het cadeausegment en is zeker bedoeld voor het funshoppen. Dat de planten in de Swampworld ook nog muggen vangen, is een mooie bijkomstigheid waarmee gescoord wordt', aldus de jury.

Vandaag (zaterdag) is de laatste dag dat Plantarium kan worden bezocht.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  16° / 11°
  20 %
 • Zondag
  16° / 11°
  75 %
 • Maandag
  18° / 14°
  50 %
Meer weer