Minder+bezoekers+op+Plantarium
Nieuws
© Pim Mul

Minder bezoekers op Plantarium

De boomkwekerijbeurs Plantarium in Boskoop heeft op de vakdagen met ruim 9.800 mensen minder bezoek getrokken dan in voorgaande jaren.

Op de traditionele consumentendag van de beurs kwamen 15.765 bezoekers af, meldt de organisator van Plantarium. 'Bestuursleden hebben bij hun rondgang over de beurs van standhouders complimenten gekregen over de verzorging en uitstraling van de beurs, maar ook kritiek op de omvang van het deelnemersveld en het aantal bezoekers.'

Evaluatie

Het bestuur zal aan de hand van de door de deelnemers ingeleverde evaluatieformulieren de afgelopen beurs beoordelen. Deelnemers zullen in het vervolgtraject actief worden betrokken, aldus het beursbestuur.

De 35e editie van Plantarium vond van 23 tot en met 26 augustus plaats. Het thema van de beurs was 'Stories'. Standhouders konden een verhaal vertellen bij hun producten. De nieuwe opzet van de beurs, waarbij inspiratie en beleving de boventoon voerden, werd door de bezoekers goed gewaardeerd, meldt de organisatie verder.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
 • Maandag
  25° / 16°
  60 %
Meer weer