Plantarium start aanbodsplein voor kwekers

Plantarium, de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij in Boskoop, start een kwekersplein waar telers hun najaarsaanbod fysiek en digitaal kunnen tonen.

Plantarium+start+aanbodsplein+voor+kwekers
© Henk Bouwman

Het plein is het resultaat van samenwerking tussen de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij dat de vakbeurs organiseert en de Stichting Beurshal dat 'Varb', een digitale marktplaats voor boomkwekerijproducten, beheert. 'Met het nieuwe kwekersplein faciliteert Plantarium kwekers om hun najaarsaanbod fysiek te tonen. De samenwerking met Varb maakt het mogelijk om dit aanbod ook digitaal te presenteren', zegt Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Stichting Beurshal.

De verwachting is dat het nieuwe kwekersplein op Plantarium 2017 zorgt voor een goede start van de najaarshandel. Het kwekersplein biedt de kweker de mogelijkheid tijdens de eerste drie vakdagen van Plantarium hun product te tonen aan de bezoekers. De Greenporthal, waarin het plein komt, heeft een rechtstreekse verbinding met de hoofdhal van Plantarium en met GROEN-Direkt Boskoop. Plantarium wordt in augustus georganiseerd.

Totaalbeeld

Om een totaalbeeld van het aanbod te geven worden de boomkwekerij-Greenports en andere organisaties in Zundert, Opheusden en Venlo uitgenodigd om partner te worden van het initiatief. 'Op deze manier kan een nationaal najaarsaanbod worden getoond aan het internationale vakpubliek op Plantarium', aldus Hoogendoorn-Veelenturf. Greenport Boskoop heeft zich inmiddels aangesloten als partner.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer