Groene totaalbeleving tijdens Plantarium

'Green Fits All' was de slogan waar het deze week bij Plantarium en Groen-Direkt om draaide. Beide beurzen vonden wederom plaats onder één dak en boden het internationale vakpubliek een groene totaalbeleving in Boskoop.

Groene+totaalbeleving+tijdens+Plantarium
© Eigen Foto

De entree en de nieuwe indeling verbonden beide beurzen met elkaar. Dit werd versterkt door de 300 meter lange groene loper. 'De groene loper voerde de bezoekers langs een mooie presentatie van groene deelnemers, toeleveranciers en nieuwigheden. Samen met de ecologische route en het programma is er weer een mooie editie neergezet', zegt beursmanager Jos van Lint.

De entreehal was het startpunt voor de ecologische route die bezoekers op Plantarium konden lopen. De route voerde langs twintig bedrijven die op het gebied van duurzaamheid en gezondheid interessante producten en/of diensten presenteerden. De geleide tours werden zowel door de bezoekers als de bedrijven goed gewaardeerd.

Wensen

Onder de noemer ‘Bezoekers planten ideeën’ werd onder bezoekers en deelnemers aan Plantarium onderzocht wat de wensen vanuit de markt zijn. Na drie dagen diepte-interviews met bezoekers en deelnemers zijn honderden ideeën en suggesties verzameld voor de ontwikkeling van het Plantarium. Van eenvoudige tips tot visionaire gedachten die helpen richting te kiezen. Het bestuur is dankbaar voor alle inbreng en betrokkenheid en gaat ermee aan de slag.

Plantarium 2020 wordt gehouden van 26 tot en met 28 augustus 2020 aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
 • Zondag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer