Handelsonderneming B. Mols stopt met Arbos-trekkers

Handelsonderneming B. Mols stopt met de import van Arbos-trekkers. Een stroeve samenwerking met de Franse afdeling van Arbos over garanties, updates, levering van onderdelen en verdere financiële afspraken zijn de belangrijkste redenen.

Handelsonderneming+B%2E+Mols+stopt+met+Arbos%2Dtrekkers
© Arbos

B. Mols uit Kessenich-Kinrooi, op de grens van België en Limburg, is bekend als importeur van Sgariboldi-voermengwagens, maar ook van Dönder- en Ünlü-grondbewerkingsmachines. Daarnaast is Mols dealer van SIP, Stiga en Bobcat.

De import van Arbos-trekkers die in Italië worden gebouwd, deed Mols vanaf oktober 2018. In deze tijd zijn drie trekkers naar Nederland en België gehaald. Twee landbouwtrekkers uit de 5000-serie en een klein model uit de 3000-serie. Twee trekkers zijn verkocht en de grote Arbos 5130 verhuurt Mols aan klanten. Mols blijft deze trekkers technisch ondersteunen en van onderdelen voorzien.

De Arbos Group, met daaronder het merk Goldini, is onderdeel van het Chinese Lovol. Kort geleden bleek dat Arbos uitstel van betaling heeft aangevraagd en een juridische procedure is opgestart om een faillissement af te wenden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    17° / 8°
    20 %
  • Donderdag
    12° / 7°
    20 %
  • Vrijdag
    12° / 9°
    70 %
Meer weer