LTO+betaalt+boete+Zwolse+foutparkeerder+%23boerenalarm
Nieuws
© DIRK HOL

LTO betaalt boete Zwolse foutparkeerder #boerenalarm

LTO Noord-afdeling Salland betaalt de parkeerboete die een vrouw maandag in Zwolle kreeg tijdens het #boerenalarm.

Via Twitter beklaagde Renilde Huizenga zich over de boete van 105 euro die ze kreeg van Handhaving. Volgens de beboete vrouw kon ze geen kant op, omdat haar wijk vol stond met honderden trekkers. Bestuurder Rudie Haarman van de Sallandse afdeling van LTO Noord reageerde al snel op de tweet van Huizenga. 'Dat is niet eerlijk. Wij betalen jouw boete. Stuur even een pb, dan regelen we dat. #boerenverstand.'

Ondertussen hebben Haarman en Huizenga contact gehad en is de boete inmiddels ook al betaald. Huizenga is daar blij mee, zo schrijft ze op Twitter: 'Dat is heel sympathiek, maar handhaving had dit niet moeten doen.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  13° / 7°
  10 %
Meer weer