Gratis tanken voor boeren langs A12

Boeren die onderweg naar huis zijn van het boerenprotest kunnen woensdagavond op de A12 tussen Beek en Babberich bij Kuster Olie Babberich gratis tien liter tanken.

Gratis+tanken+voor+boeren+langs+A12
© André Weima

'We hebben het zo afgesproken dat als ze terugkomen, dat ze dan tien liter diesel per trekker krijgen', meldt eigenaar Paul Kuster van het tankstation aan Omroep Gelderland. Met die actie wil hij de boeren een hart onder de riem steken.

De eigenaar roept boeren echter wel op om niet massaal naar het station af te reizen. 'We moeten wel kijken dat het niet te veel in de papieren gaat lopen', zegt Kuster lachend. 'Het is megadruk', weet manager Gerjan Weulen Kranenbarg inmiddels. Hij verwacht veel animo voor de actie. 'We hebben de landelijke pers ermee gehaald. Elke boer die vanavond bij ons komt tanken, krijgt die gratis liters. Die bieden we ze allemaal aan.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  8° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -3°
  10 %
 • Woensdag
  6° / -6°
  10 %
Meer weer