Hans+Van+den+Heuvel+nieuwe+directeur+LTO+Nederland
Nieuws
© Eigen Foto

Hans Van den Heuvel nieuwe directeur LTO Nederland

Hans Van den Heuvel wordt per 1 januari 2019 de nieuwe directeur van LTO Nederland. Hij volgt Jan Claassen op die het afgelopen jaar directeur was.

Van den Heuvel (29) werkt sinds vijf jaar bij VBO Makelaar, een landelijke brancheorganisatie voor makelaars. Hij is daar Manager Beleid & Communicatie. Eerder was hij er beleidsmedewerker Belangenbehartiging.

Het bestuur van LTO Nederland, dat Van den Heuvel benoemde, wijst op zijn ervaring als verenigingsprofessional op het snijvlak van beleid, communicatie en organisatie. Met de keuze voor deze kandidaat kiest LTO voor vernieuwing in lijn met de ingezette moderniseringskoers.

Limburger

Van den Heuvel is een geboren Limburger en studeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en volgde een leergang Verenigingsmanagement aan Nyenrode Business Universiteit. Hij was van 2012 tot 2014 vicevoorzitter van het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA.

Hij won in 2015 de Jan Peter Balkenende Award, een jaarlijkse onderscheiding voor een jongere die door middel van publicaties bijdraagt aan de ontwikkeling van het christendemocratisch gedachtegoed.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  23° / 11°
  20 %
 • Donderdag
  24° / 13°
  50 %
 • Vrijdag
  23° / 15°
  20 %
Meer weer