Donné Slangen directeur-generaal Natuur en Visserij

Donné Slangen wordt per 1 januari 2023 de nieuwe directeur-generaal Natuur en Visserij bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Donn%C3%A9+Slangen+directeur%2Dgeneraal+Natuur+en+Visserij
© Geert Job Sevink

Slangen is sinds december 2018 directeur Natuur bij het ministerie van LNV en sinds begin 2022 waarnemend directeur-generaal Natuur en Visserij. Daarvoor vervulde hij de functie van directeur Ruimte en Water bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Eerder was hij onder andere directeur Regionale bereikbaarheid en Veilig transport bij het toenmalige ministerie van Infrastructuur en Milieu en directeur Beleidsprogramma versnelling besluitvorming infrastructuur bij de toenmalige ministeries van Verkeer en Waterstaat en dan van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (Vrom).
Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  30 %
 • Maandag
  8° / 5°
  30 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  40 %
Meer weer