POAH! Massey Ferguson 5713

Deze week in POAH!: de Massey Ferguson 5713 van pluimvee- en pioenrozenbedrijf Knulst in het Zeeuwse Stavenisse. De zwarte 135 pk-trekker is gebouwd in 2019 en telt 1.300 draaiuren. 'Hij was eigenlijk rood, maar omdat iemand geen zwart exemplaar wilde, zijn de kappen en spatborden omgeruild', geeft Leander van der Welle aan.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -2°
  10 %
 • Zondag
  1° / -2°
  10 %
Meer weer