POAH! Deutz-Fahr DX 4.50

De hele maand augustus zitten we voor POAH! in België. Dit is de Deutz-Fahr DX 4.50 van Michiel Devisch uit Ruiselede. Devisch heeft zijn trekker helemaal opgeknapt en is daarom bijzonder zuinig op zijn Deutz. Hij heeft liever niet dat iemand anders erop rijdt.

'Mijn vader rijdt er weleens mee, maar dan zit ik niet op mijn gemak', vertelt Devisch. 'Ik ben bang dat iemand hem kapotmaakt.' De ondernemer heeft dan ook een sticker op zijn trekker met de tekst 'Don't touch my Deutz'. 'Ik wil de trekker ook graag schoonhouden. Dus als het regent, mag hij eigenlijk niet buitenkomen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer