Veehouders worden bijgepraat over kostprijsproject VleesveeNL

Stichting VleesveeNL praat ondernemers tijdens een webinar op 7 september onder meer bij over haar project rond de kostprijsberekening van rundvlees. Welke stappen zijn er gezet en wat zijn de concrete vervolgstappen?

Veehouders+worden+bijgepraat+over+kostprijsproject+VleesveeNL
© Jos Thelosen

Het webinar vindt plaats in het kader van de opening van het Vleesvee Academisch Jaar. Daarbij wordt kennis gedeeld over de verschillende leeractiviteiten binnen Stichting VleesveeNL, zoals excursies, masterclasses en een bezoek aan de slagersvakbeurs Slavakto begin oktober in Utrecht.

Erik van Gorp van accountants- en adviesorganisatie Abab gaat tijdens dit webinar in op de stand van zaken rond het project kostprijsberekening. Maria van Boxtel van Land & Co presenteert de resultaten van de VleesveeNL-enquête voor 'Succesvolle Huisverkoop' en de concrete vervolgactiviteiten voor vleesveehouders.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  15° / 4°
  50 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
 • Zaterdag
  16° / 10°
  80 %
Meer weer