Lokale CDA-afdelingen in Overijssel keren zich tegen stikstofplannen

De 25 CDA-afdelingen in Overijssel keren zich in een brief tegen de stikstofplannen van het kabinet. In de brief aan de landelijke partijtop roepen de afdelingen het kabinet op om met nieuwe plannen te komen.

Lokale+CDA%2Dafdelingen+in+Overijssel+keren+zich+tegen+stikstofplannen
© Twan Wiermans

'Alle CDA-afdelingen in Overijssel staan niet achter dit voorgestelde beleid. Het plan biedt geen toekomst voor de betrokkenen en de agrarische sector wordt om zeep geholpen', meldt RTV Oost. Eerder liet de CDA-fractie in de Tweede Kamer al weten dat er, wat haar betreft, aanpassingen moeten worden gedaan aan de stikstofplannen.


<

Ook provincie Overijssel riep vorige week nog dat de stikstofplannen 'onhaalbaar' zijn. De lokale afdelingen van het CDA 'vinden dat de natuur hand in hand moet gaan met de agrarische sector. Deze plannen komen daar helaas niet bij in de buurt. Zo heeft de natuur de agrarische sector in de houdgreep'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer