Boerderijen te koop bij 'Van der Wal Makelaardij'

Deze boerderij van melkveehouder Monique van Middelaar in het Utrechtse Bunschoten staat te koop. Het is een ludieke actie van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). Meerdere boerderijen van jonge boeren zijn te koop bij Van der Wal Makelaardij, wijzend naar minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof.

Het NAJK is het niet eens met het stikstofbeleid en voert op deze manier actie. 'Wat de boerderij waard is? Geen idee. Maar wat de minister biedt, is niet genoeg' reageert Van Middelaar.

De jonge boeren zijn zelf niet betrokken bij de organisatie van het boerenprotest morgen in het Gelderse Stroe, maar ondersteunen dit wel en roepen leden van het NAJK ook op om te gaan. 'We gaan zeker meedoen. We moeten ons laten horen.'


Van Middelaar is de derde generatie op het melkveebedrijf en wil dit in de toekomst graag overnemen. 'Met de nieuwe kabinetsplannen is de toekomst weg. We willen best meepraten in de gebiedsgerichte aanpak, maar als je weet dat deze percentages erachter hangen, dan gaan we daar niet in mee.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 10°
  10 %
Meer weer