POAH! Steyr 6135

Vandaag in POAH!: Martin Boogert uit het Utrechtse Nieuwland freest met zijn Steyr 6135 elk jaar op ongeveer 500 hectare greppels voor een betere waterafvoer. Boogert is loonwerker en handelaar, en heeft in totaal zes Steyrs. Het pronkstuk is de Steyr 280 uit 1954 waar zijn dochter Marleen op rijdt. Het meeste werk gebeurt met de 6135.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer