POAH! Valtra 6350

Vandaag in POAH!: Deze Valtra 6350 van Arno Nijkamp uit het Gelderse Vaassen is helemaal omgebouwd voor de bosbouw. De hele onderkant van de trekker is bepantserd en om de trekker heen zit een stalen constructie. De Valtra is gebouwd in 2004 en heeft 100 pk en 13.500 draaiuren.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer