POAH! New Holland T6.160

Vandaag in POAH!: Eigenlijk wilde Guus Engberts uit het Overijsselse Raalte met de Fendt 308 LSA in POAH! komen. Toen kwam een paar maanden geleden echter de New Holland T6.160 op het bedrijf. Deze is gebouwd in 2015 en heeft 160 PK en 4.500 draaiuren. Familie Engberts koopt het liefst nieuwe trekkers, maar kon deze ze niet laten lopen.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer