POAH! Case Maxxum 5150

Vandaag in POAH!: Deze Case International Maxxum 5150 van Rico Voskuilen uit het Utrechtse Hoogland past goed tussen de New Holland-trekkers op het bedrijf. 'Eigenlijk is dit een Ford in de primer', lacht hij. De trekker is gebouwd in 1996, heeft 140 pk en ruim 14.000 draaiuren.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
Meer weer