POAH! Ford 7810

Vandaag in POAH!: Voor mooie projecten zijn ze bij Erik op 't Landt uit het Zuid-Hollandse Nieuwerbrug aan het juiste adres. Op het melkveebedrijf lopen inmiddels acht Ford-trekkers. Deze Ford 7810 komt uit 1991 en heeft 100 pk en slechts 4.500 draaiuren. Erik is een echte Ford-liefhebber.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer