POAH! Eicher 3105

Vandaag in POAH!: Alsof het een museum is, zo mooi staan de trekkers van Joel Koppelman en zijn familie in de wei in het Overijsselse Daarle. De familie is opgegroeid met Eicher. Het resultaat: vijftien Eicher-trekkers en een -heftruck. Het pronkstuk: de Eicher 3105.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 15°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer