ForFarmers+beschuldigt+oud%2Deigenaren+Vleuten%2DSteijn+van+schending+afspraken
Nieuws
© ForFarmers

ForFarmers beschuldigt oud-eigenaren Vleuten-Steijn van schending afspraken

ForFarmers heeft bewijsbeslag laten leggen bij Vleuten-Steijn Voeders in het Brabantse Deurne. De veevoerproducent beschuldigt de voormalige eigenaren van Vleuten-Steijn Voeders van schending van de overnameafspraken.

ForFarmers heeft Vleuten-Steijn Voeders in 2016 overgenomen van familie Van der Steijn. De onderneming zegt nu 'gerede vermoedens te hebben dat vader en zoon Van der Steijn een concurrerend bedrijf willen opstarten'. Dit zou tegen de afspraken zijn die beide partijen hebben gemaakt bij de overname.

Een woordvoerder van ForFarmers stelt dat het bedrijf bewijsbeslag heeft laten leggen op documenten waaruit de schending van de afspraken zou blijken. De politie deed daarvoor vorige week donderdag een inval in Deurne. Over de details wil ForFarmers geen mededelingen doen zolang het onderzoek loopt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zondag
  21° / 12°
  20 %
 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer