Wietse Duursma nieuwe voorzitter CRV

De ledenraad van Coöperatie Koninklijke CRV heeft donderdag ingestemd met de benoeming van Wietse Duursma tot voorzitter van het hoofdbestuur van Coöperatie CRV en voorzitter van de raad van commissarissen van CRV Holding BV. Hij volgt Peter Broeckx op, die de organisatie zes jaar lang bestuurlijk leidde.

Wietse+Duursma+nieuwe+voorzitter+CRV
© crv

Duursma heeft in het Groningse Bellingwolde een melkveebedrijf met driehonderd koeien en 150 stuks jongvee op 96 hectare grond en is sinds 2013 lid van de raad van commissarissen van CRV. In 2015 werd hij vicevoorzitter. Daarnaast is de 41-jarige melkveehouder bestuurlijk actief als regiobestuurder binnen LTO Noord. Hij is gehuwd en heeft drie kinderen.

Melkveehouder Broeckx uit het Vlaamse Dessel trad aan als voorzitter van de raad van commissarissen in 2015. Sinds de fusie van de Vlaamse coöperatie VRV en de Nederlandse coöperatie CR Delta in 2017 is hij ook voorzitter van het hoofdbestuur van de Coöperatie CRV.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer