Verdacht+pakketje+legt+kantoor+WDO+Delta+plat
Nieuws
© waterschap Drents Overijsselse Delta

Verdacht pakketje legt kantoor WDO Delta plat

Het kantoor van het Waterschap Drents Overijsselse (WDO) Delta in Zwolle is vanochtend enige tijd ontruimd geweest na de vondst van een verdacht pakketje. Vermoed wordt dat het om een zogenoemde poederbrief gaat.

Het pakketje werd vanochtend rond 10.00 uur opgemerkt. Daarop werden politie en brandweer gewaarschuwd en werd het kantoorgebouw ontruimd. De brandweer heeft metingen verricht. Monsters van het pakketje worden onderzocht door de forensische opsporingsdienst van de politie.

De aanwezigen in het kantoorpand mochten na korte tijd weer naar binnnen, meldt RTV Oost. Wat het pakketje bevatte, is niet bekendgemaakt. De laatste tijd zijn er meer poederbrieven aangetroffen op diverse locaties in het land.

Weer

 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  20 %
Meer weer