Dutch+Pork+Expo+uitgesteld+tot+april+2021
Nieuws
© LLTB

Dutch Pork Expo uitgesteld tot april 2021

De Dutch Pork Expo in Den Bosch is verschoven naar 20 en 21 april 2021. De tweede editie van dit varkensevenement zou eigenlijk worden gehouden op 26 en 27 januari. Maar dat lijkt vooralsnog te vroeg, in verband met de coronasituatie in Nederland.

'Een overgroot deel van de exposanten gaf aan de beurs te willen verplaatsen naar april 2021. Daarop is dit besluit genomen', vertelt Lucas van 't Hof namens beursorganisator Easyfairs.

Van 't Hof benadrukt dat de beursorganisatie de actualiteiten rondom het coronavirus in de gaten houdt. 'Alle denkbare protocollen en coronamaatregelen staan klaar om de Dutch Pork Expo op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan.'

Onlangs maakte Easyfairs bekend dat de tweede editie van Dutch Pork Expo naar een nieuwe locatie verhuist: de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De eerste editie werd gehouden in 2019 en vond destijds plaats in Venray, maar deze beurshal is niet meer beschikbaar voor Easyfairs.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer