Landbouwvakbeurzen krijgen groen licht van overheid

Vakbeurzen kunnen weer open. Dat is het gevolg van de coronaversoepelingen die de regering deze week heeft afgekondigd. Een en ander betekent dat de geplande RMV-vakbeurzen in Hardenberg en Gorinchem doorgang kunnen vinden.

Landbouwvakbeurzen+krijgen+groen+licht+van+overheid
© Twan Wiermans

De RMV in Hardenberg is op 27, 28 en 29 oktober 2020. De RMV Gorinchem vindt plaats op 24, 25 en 26 november 2020. Zolang mensen onderling 1,5 meter afstand kunnen houden, geldt er geen maximumaantal bezoekers meer voor bijeenkomsten. De RMV-beurzen kunnen en zullen voldoen aan de vereiste maatregelen.

'Met groen licht vanuit de overheid gaan wij aan de slag om in oktober en november twee vakbeurzen te organiseren die na een moeilijke coronaperiode een belangrijke impuls geven aan de commerciële en innovatieve ontwikkeling in de agrarische sector. Wij hebben alle 1,5 meterprotocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om in samenwerking met de gemeenten Hardenberg en Gorinchem de 1,5 meter afstand te borgen voor RMV', verklaart Lucas van 't Hof namens RMV.

Voorwaarde voor het doorgang laten vinden van bijeenkomsten zonder maximumaantal bezoekers is dat deelnemers van tevoren wordt gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook moeten bezoekers zich vooraf registeren, iets wat al van toepassing was voor RMV.


Badge

De al geïmplementeerde Smart Badge-technologie die is toegepast op beurzen van Easyfairs, maakte het al mogelijk om contactloos informatie op de stands van exposanten te scannen en zal nu een nog belangrijkere functie krijgen.

Deze badge biedt een digitaal alternatief voor het schudden van handen of het uitwisselen van visitekaartjes. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij heeft gescand.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  11° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
Meer weer