Landbouw+Vakbeurs+Groningen+gaat+naar+buiten
Nieuws
© Han Reindsen

Landbouw Vakbeurs Groningen gaat naar buiten

Door het coronavirus verhuist de Landbouw Vakbeurs Groningen van volgend jaar januari naar de zomer. Ook zal deze dit keer buiten plaatsvinden.

De landbouwbeurs in Groningen was eerst gepland op 19 tot en met 21 januari. Nu wordt deze gehouden op 30 juni en 1 en 2 juli. Ook de locatie van de Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor is nieuw. Deze vindt plaats op de evenementenlocatie Stadspark Drafbaan.

Het Stadspark en de daarbij bekende Drafbaan krijgen een officiële evenementenbestemming. Er is 50.000 vierkante meter brutobeursoppervlak en parkeergelegenheid voor ruim tweeduizend auto's op hetzelfde terrein. Het terrein is direct bereikbaar vanaf de A28.

De Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor zal de genoemde drie dagen zijn geopend van 13 tot 22 uur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer