RMV-beurzen gaan afgeslankt en deels online door

De komende edities van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in zowel Hardenberg als Gorinchem gaan ondanks de coronacrisis door, maar in een afgeslankte vorm. RMV Hardenberg is sowieso fysiek te bezoeken, terwijl RMV Gorinchem een hybride event wordt. Dit betekent dat de vakbeurs in Gorinchem zowel fysiek als online is te bezoeken.

RMV%2Dbeurzen+gaan+afgeslankt+en+deels+online+door
© René Eijsink

De beursvloer bestaat in zowel Hardenberg als Gorinchem uit maximaal vijftig exposanten. Ook het aantal bezoekers wordt beperkt naar het aantal vierkante meters beursvloer, zodat een veilige afstand is te waarborgen. Mensen kunnen elkaar ontmoeten op veilige afstand. Bezoekers moeten zich vooraf online registreren voor een bepaalde dag en tijdslot.

'Vanwege het veranderende sentiment onder onze exposanten was het onmogelijk om de beurs in zijn oorspronkelijke vorm door te laten gaan. Toch willen we de sector in deze uitdagende tijden een belangrijk contactmoment tussen exposant en bezoeker bieden. Daarom introduceren we met een iets aangepaste naam en concept: RMV Limited Edition', verklaart Lucas van't Hof namens RMV. De focus van RMV Limited Edition ligt specifiek op voer, energie en slimme technologie.


Twee beursdagen

RMV Limited Edition houdt in dat de beurzen in Hardenberg en Gorinchem geen drie, maar twee beursdagen tellen: woensdag 28 en donderdag 29 oktober in Hardenberg en woensdag 25 en donderdag 26 november in Gorinchem.


Daarnaast is definitief dat RMV Limited Edition in Gorinchem het eerste agrarische hybride event van Nederland wordt. De beurs is zowel fysiek in de beurshal als online te bezoeken. RMV Gorinchem wordt namelijk live uitgezonden vanaf de beurs, zodat de sfeer van de beursvloer evenals het kennisprogramma online is te volgen via een onlineplatform.


Sleufsilo

Op RMV Limited Edition in Hardenberg wordt een sleufsilo geplaatst, die dient als kennistheater. In deze sleufsilo is plek voor vijftig bezoekers, op 1,5 meter afstand.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer