Plantarium en Varb verstevigen digitale samenwerking

Alle deelnemers aan Plantarium Digital Expo 2020 kunnen hun aanbod via Varb, het grootste handelsplatform in buitengroen, tonen tijdens een verlengde digitale beurs voor de sector.

Plantarium+en+Varb+verstevigen+digitale+samenwerking
© Plantarium

Hierdoor is het sierteeltaanbod van Plantarium, inclusief beeldmateriaal, tijdens en na de beurs zichtbaar voor de digitale bezoekers in het profiel van de deelnemende bedrijven, laat de organisatie weten.

Daarnaast kunnen beursdeelnemers die geen lid zijn van het handelsplatform in buitengroen twee maanden lang, via een afgeschermd gedeelte, kennis maken met Varb. Met het beschikbaar stellen van deze tool verstevigen Plantarium en Varb hun jarenlange samenwerking.


Samenwerking dankzij collega-beurs

Handelsplatform Varb heeft, in samenwerking met vakbeurs GrootGroenPlus, drie jaar geleden de mogelijkheid ontwikkeld om de beurs via Varb digitaal te verlengen. Vorig jaar werd dezelfde digitale koppeling ook voor buitenlandse deelnemers aangemaakt.


Alle groene beursexposanten kunnen sindsdien voor, tijdens en na de beurs, via een afgeschermd gedeelte van Varb, aanbod op de website van de beurs plaatsen. Deze combinatie van fysiek en digitaal is succesvol gebleken en wordt gewaardeerd door deelnemers en bezoekers.


Handel in sierteeltproducten

Plantarium zegt blij te zijn dat Varb en GrootGroenPlus deze tool nu ook beschikbaar stellen. Dat bevordert de handel in sierteeltproducten en biedt deelnemers een podium om producten te tonen aan een breed internationaal vakpubliek. De beurs stelt het grootste tuinplantenevenement in de sector te zijn.

Varb zet zich in voor het promoten van de handel van buitengroen. Door middel van samenwerking met de beurzen Plantarium en GrootGroenPlus wil men het aanbod van de kweker zo breed mogelijk verspreiden. Varb bestaat dertig jaar en is opgericht door de sector.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
 • Woensdag
  9° / 2°
  15 %
Meer weer