Avag stapt in World Horti Center

Brancheorganisatie Avag treedt toe tot World Horti Center. Beide partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor drie jaar.

Avag+stapt+in+World+Horti+Center
© World Horti Center

Avag is de koepelorganisatie waarin bedrijven samenwerken op het gebied van geïntegreerde groeisystemen, componenten en bijbehorende services. Veel bedrijven die zijn aangesloten bij Avag zijn ook partner van World Horti Center. Dit gedeelde netwerk wordt door de nieuwe overeenkomst versterkt en uitgebreid voor beide partijen, stelt een woordvoerder van World Horti Center.

De twee werkten al samen, waarbij World Horti Center diverse bijeenkomsten faciliteerde voor Avag. Daaruit ontstond de wederzijdse wens om de samenwerking verder te verdiepen en officieel te maken.


'De verhuizing naar World Horti Center biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk de leidende positie van de Nederlandse Greenhouse Technology-sector in de wereld te versterken’, zegt voorzitter Annie van de Riet van Avag.

World Horti Center concentreert zich op de glastuinbouw. Het gebouw bestaat uit een scholengemeenschap, een onderzoekscentrum en een bezoekerscentrum waar partijen en bedrijven uit de glastuinbouw zich presenteren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer