Virtuele+tour+door+precisiewereld+van+Amazone
Nieuws
© Amazone

Virtuele tour door precisiewereld van Amazone

Amazone nodigt mensen uit voor een digitale in-house tentoonstelling met een inzicht in de uitgebreide precisiewereld van Amazone landbouwtechnologie.

Tal van beurzen en evenementen moesten dit jaar worden afgelast of uitgesteld. De platforms op agrarische vakbeurzen om nieuwe producten en actuele oplossingen in landbouwtechnologie te presenteren, ontbreken.

De nieuwe 360 graden tour is een digitaal alternatief. Deze leidt naar het Active Center van de Amazone in Hasbergen-Gaste bij Osnabrück. Bezoekers kunnen zich op elk moment virtueel in de tentoonstellingshal bewegen en krijgen eerst een goed overzicht van het brede aanbod van de nieuwste precisietechnologie.


Technische gegevens

Gedetailleerde informatie en technische gegevensbladen kunnen worden weergegeven op alle machines, modellen en verschillende onderwerpen die worden gepresenteerd via de respectievelijke hotspots. Bovendien kunnen de nieuwste implementatievideo's worden bekeken vanaf de geselecteerde apparaten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 14°
  60 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  20 %
 • Woensdag
  19° / 13°
  20 %
Meer weer