Machines+Amazone+slim+combineren+met+QuickLink
Nieuws
© Amazone

Machines Amazone slim combineren met QuickLink

Met het snelkoppelsysteem QuickLink van Amazone zijn verschillende zaai- en grondbewerkingsmachines en walsen snel en eenvoudig te combineren.

Het QuickLink-systeem wordt gemonteerd op verschillende zaaimachines en grondbewerkingsmachines van Amazone. Dankzij het snelkoppelsysteem kunnen de grondbewerkingsmachines binnen enkele minuten veilig en zonder gereedschap van de betreffende zaaimachine worden gescheiden. Hiervoor zorgen drie gemakkelijk bereikbare aankoppelpunten.

De grondbewerkingsmachine kan de teler dus ook solo gebruiken voor de zaaibedbereiding. Tegelijkertijd is de gebruikte zaaimachine ook eenvoudig op een andere geschikte grondbewerkingsmachine te monteren, zodat met een en dezelfde zaaimachine meerdere verschillende zaaicombinaties kunnen worden gerealiseerd.


Precisiezaaimachine

Beginnend met de klassieke mechanische AD-zaaimachine, die is te combineren met de rotorkopeg KE of de rotorcultivator KG of KX, is het snelkoppelsysteem ook beschikbaar voor de Cataya precisiezaaimachine en de Centaya pneumatische zaaimachine. Naast actieve grondbewerking is voor de Cataya en Centaya de CombiDisc compacte schijveneg verkrijgbaar.

Een extra toegevoegde waarde biedt het gebruik van QuickLink in het segment precisiezaaitechniek. De rotorcultivatoren KG en KX die bij het zaaien van graan worden gebruikt, kunnen snel en gemakkelijk worden gecombineerd met de precisiezaaimachine Precea voor het zaaien van mais met de zaaibedbereiding in één werkgang.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer