Amazone+cre%C3%ABert+meer+weergave+op+AmaTron+4
Nieuws
© Amazone

Amazone creëert meer weergave op AmaTron 4

Met de nieuwe AmaTron Twin-app maakt Amazone een schermuitbreiding mogelijk voor de Isobus-terminal AmaTron 4.

Veel functies van de machine worden bediend via een bedieningsterminal. Naast de standaard machinebediening zijn er nog andere toepassingen mogelijk, zoals automatische sectieschakeling of de verwerking van applicatiekaarten. Hierdoor moeten de gebruikers vaak wisselen tussen verschillende interfaces, zoals het werkmenu, opdrachtenbeheer of de kaartweergave op de terminal.

Met de AmaTron Twin-app creëert machinefabrikant Amazone mogelijkheden voor een gemakkelijkere weergave van het veldaanzicht door de integratie van een mobiel apparaat. Het gaat om een kosteneffectieve schermuitbreiding voor de Isobus-terminal AmaTron 4.


Tablets eb smartphones

Terwijl de veiligheid gerelateerde machinebediening op de AmaTron 4 blijft, kunnen gps-functies parallel worden bediend via de AmaTron Twin-app. De app werkt op alle mobiele apparaten als tablets en smartphones met iOS- of Android-besturingssystemen en kan gratis worden gedownload in de respectievelijke app-stores.

Voor gebruik moet de Isobus-terminal zijn uitgerust met het AmaTron Connect-uitbreidingspakket. AmaTron Connect bevat zowel een USB WLAN-stick als de licentie voor de draadloze verbinding tussen de terminal en de AmaTron Twin-app.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  5° / 0°
  70 %
 • Zaterdag
  6° / 3°
  90 %
 • Zondag
  5° / 2°
  60 %
Meer weer