Jong+geleerd+is+oud+gedaan+tijdens+Junior+Holsteinshow
Nieuws
© Jos Thelosen

Jong geleerd is oud gedaan tijdens Junior Holsteinshow

Een zoektocht naar de beste jonge fokker/veehouder van Vlaanderen. Dat was zaterdag tijdens de Agridagen in het Belgische Ravels het doel bij de derde editie van de Junior Holsteinshow Vlaanderen.

Bij deze wedstrijd wordt gelet op voorbrengen of showmanship en scheren of wedstrijdklaar maken van een jong Holsteindier. Daarnaast waren er zaterdag prijzen te behalen met de exterieurkeuring. Die wedstrijd telt niet mee voor de ranking voor de beste jonge fokker/veehouder.

Oefenen

Voor de deelnemers aan deze wedstrijd was de vrijdag een opleidingsdag. Hier kwamen het wassen, scheren en begeleiden eveneens aan bod. Verder waren er tijden de Agridagen keuringen van het Belgisch Witblauwe ras en het Belgisch miniatuurpaard.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 3°
  90 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  40 %
 • Vrijdag
  6° / -1°
  40 %
Meer weer