Vencomatic+neemt+Van+Gent+Legnesten+over
Nieuws
© Vencomatic Group

Vencomatic neemt Van Gent Legnesten over

De Vencomatic Group uit het Brabantse Eersel neemt het in Renswoude gevestigde bedrijf Van Gent Legnesten over. Dit familiebedrijf is actief in de vermeerderingssector en de legsector in binnen- en buitenland.

Volgens de Vencomatic Group heeft Van Gent een ijzersterke reputatie op het gebied van service en technische resultaten. Het familiebedrijf bestaat ruim 50 jaar en was eigendom Teus en Netty van Gent. Met de overname versterkt de Vencomatic Group haar positie in de moederdierensector.

Van Gent heeft elf medewerkers en 24 dealers en is actief in veertig landen. Volgens Vencomatic zijn de diervriendelijke legnesten typerend voor Van Gent. Bij het bedrijf staat het natuurlijke gedrag van de dieren centraal, 'met de hoogste nestacceptatie als resultaat'.

Huisvesting

De Vencomatic Group heeft 450 medewerkers in dienst en levert wereldwijd oplossingen op het gebied van huisvesting, eierverzameling en klimaatbeheersing voor elk type pluimveebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1983 en sinds 2012 is het hoofdkantoor van de Vencomatic Group gevestigd op de Venco Campus in Eersel, in een eivormig gebouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  6° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 1°
  85 %
 • Woensdag
  8° / 7°
  95 %
Meer weer