FloraHolland+stelt+pilot+loyaliteit+roos+uit
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland stelt pilot loyaliteit roos uit

In goed overleg heeft FloraHolland besloten de pilot loyaliteit bij de productgroep Roos uit te stellen. Deze zou op 6 januari 2020 van start gaan.

Op 20 december heeft er overleg plaatsgevonden tussen FloraHolland, een afvaardiging uit regieteam ‘Kracht van de klok’ en productcommissie Roos over de aanpassing van de pilot loyaliteit. Het nieuwe voorstel voor de pilot is gepresenteerd en vervolgens is vastgesteld dat de voorbereiding meer tijd vergt.

Het gezamenlijk standpunt van het regieteam en de productcommissie Roos is dat de betrouwbaarheid in aanvoer voor de klok een belangrijke pijler is in het voorstel. Het regieteam 'Kracht van de klok' zal dit de komende tijd verder uitwerken, productcommissie Roos schuift hierbij aan.

Doelstelling

Omdat de pilot nu buiten het seizoen van start zal gaan, is besloten om op korte termijn binnen de productcommissie Roos een aanscherping van het excessenbeleid te bespreken. De doelstelling is om op 15 januari 2020 in de productcommissie Roos tot overeenstemming te komen met FloraHolland, zodat voor de start van de Valentijnperiode het excessenbeleid uitgerold kan worden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  27° / 18°
  70 %
 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
Meer weer