Nieuwe+veilingdirectie+Rhein%2DMaas
Nieuws
© Freelancer

Nieuwe veilingdirectie Rhein-Maas

Günther Esser en Cees Hoekstra nemen vanaf 1 januari 2020 gezamenlijk de leiding van veiling Rhein-Maas over. De huidige directeur Franz-Willi Honnen vertrekt.

Esser is momenteel nog werkzaam als directeur van Landgard Fachhandel GmbH & Co. KG. Hij zal als directeur de rol van externe woordvoerder op zich nemen. Duo-directeur Hoekstra, voorheen directeur veiling Eelde van Royal FloraHolland, wordt bij veiling Rhein-Maas verantwoordelijk voor commercie.


De huidige directeur Franz-Willi Honnen vertrekt. Hij was al sinds augustus 2018 lid van de directie van veiling Rhein-Maas. Evenals als zijn opvolger Hoekstra. Na het vertrek van Honnen zijn Esser en Hoekstra gezamenlijk verantwoordelijk voor de directievoering.

Samenwerking

Esser en Hoekstra zorgen verder voor de implementatie van de langetermijnstrategie die met beide moederorganisaties is opgezet rond de verdere ontwikkeling van de joint venture tussen Royal FloraHolland en Landgard. Beide organisaties zeggen met Esser en Hoekstra een ervaren directieteam te benoemen dat bekend is met de markt en de marktplaats in Straelen-Herongen.

Langetermijnstrategie is verdere ontwikkeling van de joint venture tussen Royal FloraHolland en Landgard

De belangrijkste taak van Esser en Hoekstra is ervoor te zorgen dat de positieve ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas, zich zowel op operationeel fysiek als op digitaal gebied, voortzet.

Weer

 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  70 %
Meer weer