Mechan+Groep+neemt+aandeel+in+Gebr%2E+Bonenkamp
Nieuws
© Eigen Foto

Mechan Groep neemt aandeel in Gebr. Bonenkamp

Met de overname van 51 procent van de aandelen Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel in IJsselstein en Gebr. Bonenkamp Rivierenland in Tiel versterkt de Mechan Groep het dealernetwerk van Fendt.

De Mechan Groep bezit ook de dealers Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Vohamij in Heythuysen en Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp. Daar komen nu de twee vestigingen van Gebr. Bonenkamp bij, een bedrijf met een historie van meer dan 150 jaar.

‘We willen graag gestaag verder blijven groeien, zowel in omzet als in kwaliteit van onze dienstverlening’, zegt Dian van Est van Gebr. Bonenkamp. ‘Door de samenwerking met Mechan Groep leggen we een solide basis om dat doel te realiseren. Daarom zijn wij verheugd met deze ontwikkeling.’

Elkaar versterken

Ook Eric Kraan van de Mechan Groep is enthousiast. ‘Gebr. Bonenkamp en Mechan Groep versterken elkaar. De kennis en ervaring van Bonenkamp combineren we met onze slagkracht en schaalvoordelen. En daarvan profiteren de klanten in de regio IJsselstein en Tiel.’

De Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de trekkermerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel. Ook Dian van Est en Harrie van Welie blijven werkzaam voor Gebr. Bonenkamp.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer